Golfkarton

Wij maken gebruik van golfkarton als basismateriaal

Of u op zoek bent naar een display, transportverpakking ofvakverdeling: golfkarton vormt hiervoor het ideale basismateriaal. Golfkarton is bij iedere verpakkingsvraag ons startpunt. Het is ideaal omdat het een relatief goedkoop en licht materiaal is. Tegelijkertijd is het zeer sterk en volledig recyclebaar.

Materiaal met vele toepassingsmogelijkheden

Een golfkartonnen verpakking of display heeft veel toepassingsmogelijkheden. Denk aan Amerikaanse vouwdozen en palletplaten die met name als doel hebben uw product te beschermen in de reis van A naar B. En denk aan een mooie presentatieverpakking met een speciale sluiting die uw sales een boost geven. Ons golfkarton verwerken wij ook in offset bedrukte vloer-, presentatie- en toonbankdisplays. Deze maken wij altijd voor u op maat.

Diverse kwaliteiten

Voor ons is het de uitdaging om samen met u de logistieke vereisten en gewenste uitstraling van de verpakking vast te stellen. Vanuit deze uitgangspunten volgt de invulling. Kwaliteiten variëren van een licht N-Flute 1mm tot een zware CAA 16mm (triple golf), waar wij zelfs tafels en stoelen van maken.

Uw verpakking bedrukken

Indien gewenst kan uw verpakking worden voorzien van een bedrukking. Het ontwerp voor deze bedrukking kunt u bij ons aanleveren of onze studio maakt het naar uw wens voor u op. Wij zullen u de verschillende bedrukkingsmogelijkheden uitleggen, zoals flexo en offset, en helpen u bij het maken van de juiste keuze voor uw verpakking.

De voordelen van golfkarton

– Relatief goedkoop
– Licht en stevig
– Volledig recyclebaar
Geschikt voor vele diverse toepassingen
– Korte levertijden voor zowel grote volumes als kleine productie op maat

Bekijk onze voorbeelden

Bent u op zoek naar iets anders?

Vakverdeling – Display – KartonnageOntwerp & Advies