Vakverdeling

Een vakverdeling voor uw verpakking?

Heeft u behoefte aan extra bescherming van glazen, flessen of etiketten in uw verpakking? Kies dan voor het toevoegen van een vakverdeling.

Ingezette stroken karton

Vakverdelingen zijn stroken karton waarvan de afmeting wordt gebaseerd op het formaat van uw product(en) en omdoos. De stroken plaatst u ingezet in de omdoos, waardoor er vakken ontstaan voor het plaatsen van uw producten.

Positionering en buffer

Een vakverdeling zorgt voor een correcte positionering van uw kwetsbare producten en vormen een buffer tussen contactvlakken. Hierdoor kunnen de producten elkaar niet raken en blijven ze beschermt tegen eventuele schade door transport.

Vakverdelingen maken uw verpakking sterker

Het gewicht van de producten is door middel van de vakverdeling gelijk verdeeld over de gehele doos en het kan zich ook niet verplaatsen. Bovendien draagt een vakverdeling bij aan de sterkte van uw verpakking. U kunt er bijvoorbeeld een onderin de doos plaatsen, waardoor uw verpakking steviger wordt.

Of zoekt u een interieur op maat?

Hoeft u niet meerdere producten te verzenden, maar zoekt u een manier om één product mooi te presenteren en fixeren in een verkoopverpakking? Bekijk dan onze pagina: verpakking met interieur.

Laat u door ons adviseren

Bespreek met ons uw wensen en verwachtingen. Afhankelijk hiervan levert Reba Packaging massief kartonnen of golfkartonnen vakverdelingen, welke we ingezet of los bij u kunnen aanleveren.

 

Bekijk onze voorbeelden

Bent u op zoek naar iets anders?

Golfkarton – Display – Kartonnage – Ontwerp & Advies