Golfkartonnen dozen bedrukken

Wilt u uw verpakking laten bedrukken? Dat kan!

U wilt verrassen met uw verpakking. Uw merk stevig in de markt zetten en sales verhogen. Een onbedrukte doos is niet in staat om uw boodschap over te brengen. Het bedrukken van de verpakking is daarom een uitstekende oplossing. Het vormt het visitekaartje van uw bedrijf en draagt bij aan de klantbeleving van uw product. Zo springt uw verpakking eruit tussen alle andere reguliere en onbedrukte dozen.

Wat zet u op de verpakking?

U lanceert bijvoorbeeld een nieuw product op de markt. U heeft een goed idee van wat u op de verpakking wilt plaatsen. Mogelijk heeft u zelfs al een ontwerp klaar liggen. Zo niet, dan helpt onze studio u graag bij het inzichtelijk maken van uw wensen en vormt deze tot een ontwerp op maat. U kunt hierbij eigen (grafisch) beeld en logo’s aanleveren, de studio maakt er een perfect geheel van.

Bedrukkingsmogelijkheden

Er zijn verschillende bedrukkingsmogelijkheden die we kunnen toepassen op uw verpakking. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een bedrukking in grijstinten, één kleur en eenzijdig of tweezijdig in full color. Dat kan flexo, offset of digitaal worden aangebracht. Iedere soort heeft zijn eigen voordelen. Wij helpen u graag met het kiezen van de juiste soort bedrukking voor uw verpakking.

Flexo

Een flexo bedrukking is ideaal voor het bedrukken van Amerikaanse vouwdozen, palletdozen en stansproducten. De basis wordt gevormd door een kartonnen plaat die wordt voorzien van een bedrukking, deze wordt door middel van een (hoogdruk) stempel aangebracht. Daarna wordt de verpakking afgewerkt door een stansmachine of inliner.

Voordelen:

– Kostentechnisch interessant bij zowel grote en kleine oplagen.
– Profiteer van lage repeat orderkosten, aangezien stempelkosten een eenmalige investering zijn.
– Slimme keuze wanneer de basis van uw verpakking een duurzame, bruine uitstraling vereist.
FSC gecertificeerd.
– Grote formaten mogelijk, bijvoorbeeld palletdozen van 120 x 80 x 80 cm uit 1 stuk.
– Geschikt om bij diverse retailers rechtstreeks in het schap te plaatsen, ookwel Shelf Ready Packaging (SRP) genoemd.

Offset

Een offset bedrukking zet een fotorealistisch beeld neer en wordt toegepast op verkoopverpakkingen, displays en diverse vormen van POS materialen. Denk aan topkaarten, toonbankdisplays, vloerdisplays en saleskits. Reba Packaging heeft de mogelijkheid golfkarton te cacheren (beplakken) zodat er veel meer sterkte toegevoegd kan worden aan uw verpakking of display.

Voordelen:

– Veredeling van het drukwerk mogelijk, zoals spot-UV of foliedruk.
– Fotorealistische weergave van uw bedrukking.
– Gecacheerde offset verpakkingen zijn sterk.
– Bieden een hoge communicatiewaarde.
– Vereisen geen investeringen in bedrukkingstempels.

Digitaal

Een digitale bedrukking is al mogelijk bij een oplage van 1 stuks. Hierdoor heeft het als voordeel dat u gepersonaliseerde verpakkingen en displays kunt maken. Gepersonaliseerde boodschappen geven extra attentiewaarde en de consument voelt zich aangesproken. Digitaal bedrukte verpakkingen en displays zijn een ideale oplossing voor verscheidene dikten golfkartonmateriaal en grote formaten. Denkt u aan een kubus van 1 meter doorsnede of een tafel gemaakt van heavy displayboard.

Voordelen:

– Al bij een kleine oplage vanaf 1 stuks mogelijk
– Grote formaten mogelijk
– Geen kosten voor stansmessen of andere hulpmaterialen
– Personaliseren mogelijk
– Geschikt voor verschillende substraten zoals golfkarton, forex en sulfaatkarton.