Transportverpakking

De huidige transportverpakking

In de huidige digitale samenleving worden producten steeds vaker online verkocht, veilig transporteren is een vereiste.

Hoge risico’s, hoge eisen

Dit heeft als gevolg dat de eisen die worden gesteld aan de verpakking steeds hoger worden. Een pakket dat met de post wordt verstuurd, wordt onderweg namelijk aan een hoop risico’s blootgesteld.

Bescherm uw product

De aangeraden bescherming in de vorm van noppenfolie of piepschuim lijkt dan de enige oplossing om uw product onbeschadigd van A naar B te krijgen. Maar is dit ook zo? En denkt u hierbij ook aan de presentatie van uw product bij het openen van de verpakking? Als uw product met de post wordt verstuurd is de verpakking immers uw enige visitekaartje. Het geheim zit hem in het slim gebruiken van golfkarton als buffermateriaal.

Golfkarton als stevige buffer

Door golfkarton creatief in te zetten (bijvoorbeeld als vakverdeling of andere vorm van buffering) is het mogelijk uw producten stevig te fixeren zonder afbreuk te doen aan de presentatie. Het interieur van uw verpakking kan bovendien worden bedrukt waarmee u een extra stuk branding toevoegt aan uw verpakking.

Wilt u weten hoe u uw product(en) representatief kunt verzenden? Daag ons uit en neem contact met ons op om de perfecte oplossing te vinden!