Reba Packaging en FSC®

FSC certificaat Reba Packaging BV

Reba Packaging B.V. is verheugd u te kunnen melden dat wij sinds dd. 14-09-2011 FSC®-gecertificeerd zijn en daarmee FSC®-gecertificeerde verpakkingen kunnen aanbieden. Ons CoC nummer is SCS-COC-000652-QP. Wat houdt een FSC®-certificering precies in?

FSC®-certificering betekent dat een zogenaamde derde partij vaststelt of door een bedrijf voldaan wordt aan een aantal vereisten die in FSC®-standaards zijn vastgelegd. Wanneer dat het geval is wordt aan een bedrijf een FSC®-certificaat overhandigd.

Reba Packaging behoort tot het FSC® Chain of Custody Groepscertificaat van de De & D Consultant. Certificering via een Chain of Custody geeft de eindgebruiker van de door ons geproduceerde FSC®-gecertificeerde verpakkingen de zekerheid dat de grondstof voor een product daadwerkelijk afkomstig is uit goed beheerde bossen. Indien u FSC®-gecertificeerde verpakkingen wenst te bestellen, dient u dit aan te geven in het offerte stadium. Kijkt u voor meer informatie betreffende FSC®-certificering op de website van FSC Nederland.


Contactgegevens

Reba Packaging B.V.

Gasthuisstraat 19

5104 HP Dongen

T: +31(0)162-520819

F: +31(0)162-510110

E: info@rebapackaging.nlContactformulier