De Reba Packaging website heeft een nieuw jasje!

18 juni 2019

Reba Packaging vernieuwde website nu online

Met trots kunnen wij u een geheel vernieuwde website presenteren. De vorige was enigszins verouderd en toe aan een upgrade.

Maak kennis met ons werk door middel van cases.

Het karton jargon is mogelijk niet bij iedereen onderdeel van het vocabulaire,  daarom willen wij u met deze splinternieuwe website vooral laten zien wat we u zoal te bieden hebben. Om het proces van vraagstuk naar eindproduct inzichtelijk te maken hebben we een aantal cases toegevoegd. Deze worden continu aangevuld met nieuwe cases waar we trots op zijn.

Verder hebben we de website verdeeld in verschillende categorieën om u een zo compleet mogelijk overzicht van ons aanbod te geven:

Golfkarton

Bent u op zoek naar een lichte maar sterke, relatief goedkope en volledig recyclebare verpakking? Neem eens een kijkje bij golfkarton. Golfkarton is uitermate geschikt als basismateriaal voor displays, transportverpakkingen en vakverdelingen.

Displays

Voor optimale branding en communicatie kiest u voor een display die uw verkoopresultaten een boost geeft. Bekijk de pagina voor reeds geproduceerde ontwerpen zoals toonbankdisplays en floordisplays, of neem contact op zodat wij iets nieuws voor u kunnen ontwikkelen.

Vakverdeling

Voor het transporteren van kwetsbare materialen kunt u het beste kiezen voor een vakverdeling. Een vakverdeling zorgt niet alleen voor een juiste positionering van de materialen, maar het vormt ook een buffer tussen contactvlakken. Daarnaast draagt het ook bij aan de sterkte van uw verpakking.  Ontvang het plano of laat het ingezet bij u afleveren.

Kartonnages

Wilt u uw verkoopverpakking naar een hoger niveau tillen? Bekijk onze categorie kartonnage.  Voor zowel grote als kleine oplagen kunt u bij ons terecht voor onderscheidende verpakkingen. Efficiënte vouwconstructies, slimme verlijmingen, folietechnieken, laminaat afwerking, offset meerkleurendruk. Uw verpakking is bij ons in goede handen of u nu een transportfunctie en/of een fantastische “look and feel” wenst.

Ontwerp & Advies

Uiteraard is er veel mogelijk, we bespreken samen uw wensen om tot een op maat gemaakt ontwerp te komen. Hoe wij te werk gaan leest u op de pagina ontwerp en advies. Bent u aan het worstelen met een verpakkingsvraagstuk? Leg het ons voor, we gaan de uitdaging graag aan.

We kunnen het ons haast niet voorstellen, maar heeft u niet gevonden wat u zoekt? Schroom niet contact op te nemen zodat we u verder kunnen helpen.

bekijk ook eens

Opener Bier 6-pack geschenkverpakking

Een 6-pack, maar dan anders

bekijk meer
Kranium de fietshelm van golfkarton

Een golfkarton helm veiliger dan een plastic helm?

bekijk meer
Kamperen in een golfkartonnen tent

Inspiratie: KarTent

bekijk meer
verpakkingscyclus productieketen wageningen

Een duurzame verpakking voor uw product?

bekijk meer
Tri-golf heavy display CAA golfkarton

Moet het een onsje meer zijn?

bekijk meer
Reba Packaging een erkend leerbedrijf door SBB

Reba Packaging is een door SBB erkend leerbedrijf

bekijk meer
Yuunaa 100% duurzame verpakking

Van product tot verpakking volledig duurzaam

Een 100% duurzame verpakking voor een mens- en milieubewust product.

bekijk meer