BodyGauge Bluetooth® Smart Bloeddrukmeter

Bodygauge verkoopverpakking bloeddrukmeter

Onlangs heeft het bedrijf BodyGauge de BodyGauge Bluetooth® Smart bloeddrukmeter op de markt gebracht. Dit elegante en robuuste apparaat is voorzien van de modernste technieken en verkrijgbaar in vier stijlvolle kleuren. De bloeddrukmeter kan ‘los’ worden gebruikt, maar het kan ook door middel van de BodyGauge app, heel eenvoudig communiceren met uw Apple iPhone of iPad.

Samen met BodyGauge hebben we een luxe verkoopverpakking ontwikkeld. Een elegante verpakking voor een elegant product. BodyGauge zelf was erg tevreden over de samenwerking:

“Wij hebben op een uiterst prettig wijze samengewerkt met Reba Packaging bij de introductie van ons product: de BodyGauge Bluetooth® Smart bloeddrukmeter. Reba verzorgde naast de productie van de verpakking ook het ontwerp. Alles is precies volgens afspraak gegaan en het resultaat is perfect. Kortom volle tevredenheid!”

Over de BodyGauge Bluetooth® Smart bloeddrukmeter
Met deze bloeddrukmeter kunt u snel en eenvoudig uw bloeddruk meten, vastleggen en inzichtelijk maken. In onze optiek is het regelmatig meten van gezondheid en conditie voor iedereen van belang.  Gezondheidsproblemen kunnen immers ontstaan zonder dat u het merkt, ongeacht uw leeftijd of leefstijl.

De kenmerken van dit apparaat zijn:
– zeer nauwkeurige en snelle meting door de aanwezige Measurement While Inflating-functie;
– de unit is gemaakt van duurzaam aluminium van hoge kwaliteit;
– geheugen voor twee gebruikers met 60 metingen per gebruiker;
– voorzien van Bluetooth® Smart;
– registreert tevens onregelmatige hartslag (IHB-functie);
– inclusief handige reistas, manchet, AC adapter en 4 alkalinebatterijen;
– CE goedgekeurd.

De bloeddrukmeter wordt geleverd in een mooie luxe verpakking en is dus ook leuk om cadeau te doen! Daarnaast kunt u een beroep doen op de uitstekende BodyGauge service in het geval er een probleem met uw bloeddrukmeter zou ontstaan.

BodyGauge staat garant voor een uitstekende kwaliteit van haar producten. De garantieperiode op deze bloeddrukmeter is dan ook liefst twee jaar. Voor meer informatie over de BodyGauge Bluetooth® Smart bloeddrukmeter kunt u terecht op www.bodygauge.eu.


Contactgegevens

Reba Packaging B.V.

Gasthuisstraat 19

5104 HP Dongen

T: +31(0)162-520819

F: +31(0)162-510110

E: info@rebapackaging.nlContactformulier