Case - Golfkartonnen transportverpakking

Veilig van A naar B

Vakverdeling voor kartonnen transportverpakking
Vakverdeling voor kartonnen transportverpakking
Vakverdeling transportverpakking veilig transporteren
Vakverdeling voor kartonnen transportverpakking

Kartonnen transport- verpakking

Veilig van

A naar B

Veiligheid heeft de grootste prioriteit bij golfkartonnen transportverpakkingen.

U wilt dat uw product immers veilig van A naar B wordt gebracht. Tevens vorm het ’t visitekaartje van de afzender voor de ontvanger. De verpakking is afhankelijk van het soort product dat er in wordt gedaan. We maken deze dan ook op maat. Naar behoefte inclusief een interieur of vakverdeling, zodat het product gefixeerd is. Het zal niet heen en weer worden geschud tijdens de reis dat het moet afleggen.

Veilige verzending van kwetsbaar materiaal

Wij ontwikkelden een sterke collomodule¹ vouwdoos met daarin een slimme vakverdeling. Dit draag bij aan de veilige verzending van zeer kwetsbare rollen glasvezelkabel. De gehele golfkartonnen verpakking moet een hoogwaardige en technische uitstraling krijgen voor de eindklant. Ook moet het optimale bescherming bieden, klachten voorkomen en snel op te zetten zijn.

De toegevoegde waarde van een vakverdeling

De vakverdeling scheidt de rollen van elkaar en zorgt daarbij voor extra sterkte in de hoogte van de verpakking. De toegevoegde flappen, aan de uiteinden van de verticale schotten, vormen een extra buffer tussen de zijwand van de doos en de rollen. De meest kwetsbare korte kanten van de rollen zijn door de open ruimte links en rechts optimaal gebufferd. De uitsparingen in de vakverdeling maken het makkelijk om de rollen er individueel uit te tillen. De vooraf ingezette vakverdeling maakt het op- en inzetten zo efficiënt en gemakkelijk mogelijk.

Reba Packaging bewijst dat een hoofdzakelijk functionele verpakking tóch elegant kan zijn!

 

¹ Collomoduul: ‘Standaardmaten voor omverpakkingen. Het collomodulaire systeem is ontwikkeld op basis van de ISO-pallet 100×120 centimeter, de Europallet (80×120 centimeter) en de rolcontainer (60×80 centimeter). Op basis van deze maten is een verpakkingsmoduul ontwikkeld met de grondmaat 60×40 centimeter. Hiermee kan lading optimaal vervoerd worden en wordt transport van ‘lucht’ voorkomen.’ – Bron: https://www.encyclo.nl/lokaal/10441