Reba Packaging erkend leerbedrijf door SBB

sbb beeldmerk

De afgelopen jaren hebben wij structureel samengewerkt met stagiaires van verschillende scholen en opleidingniveau´s. Wij zijn trots mede te delen dat Reba Packaging B.V. sinds 2017 erkend is als leerbedrijf door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven, ofwel SBB. Hiermee verbinden wij ons aan het MBO onderwijs.

SBB
De SBB verricht wettelijke taken voor het middelbaar beroepsonderwijs en het bedrijfsleven zoals het erkennen en begeleiden van leerbedrijven en het verzorgen van informatie over de arbeidsmarkt, beroepspraktijkvorming en doelmatigheid van het opleidingsaanbod.

Praktijkervaring
Bij het opleiden van jonge vakmensen spelen het onderwijs en het bedrijfsleven samen een belangrijke rol. Mbo-studenten leren veel in de praktijk. Daarvoor zijn professionele stages en leerbanen nodig in een veilige omgeving van een erkend leerbedrijf en met goede begeleiding door een praktijkopleider. Beroepsonderwijs en bedrijfsleven werken samen in SBB om mbo-studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan.

Wij verheugen ons op een positieve samenwerking.


Contactgegevens

Reba Packaging B.V.

Gasthuisstraat 19

5104 HP Dongen

T: +31(0)162-520819

F: +31(0)162-510110

E: info@rebapackaging.nlContactformulier