De Ladies’ Circle Maastricht wensenveiling voor Stichting Make-A-Wish

sliderfoto maw2_0

Ladies’ Circle Maastricht is een groep ondernemende vrouwen die zich inzet voor doelgroepen die om welke reden dan ook extra aandacht verdienen. Zij kiezen voornamelijk lokale charitatieve doelen en steunen daarnaast ook het landelijke goede doel dat Ladies’ Circle Nederland elke 2 jaar kiest.

Dit jaar is het landelijk gekozen doel Stichting Make-A-Wish en wordt er geen kunstveiling maar een wensenveiling gehouden. Op zaterdag 28 oktober 2017 worden in de Lambertuskerk te Maastricht de meest uiteenlopende en unieke wensen geveild. Denk onder andere aan een exclusieve rondleiding door het Rijksmuseum, een figurantenrol in GTST, een privélunch met de burgemeester van Maastricht of een Meet & Greet met Richard Krajicek plus VIPkaarten voor het ABN AMRO toernooi. De opbrengst van de avond wordt gedoneerd aan stichting Make-A-Wish die daarmee onvergetelijke momenten creëert voor kinderen met een levensbedreigende ziekte.

Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door verschillende sponsoren, Reba Packaging draagt ook haar steentje bij en zal bij de avond aanwezig zijn. Wil jij zelf ook een steentje bijdragen dan kan dit, meer informatie vindt je via onderstaande link.

http://lc50.ladiescircle.nl/make-wish-wensenveiling


Contactgegevens

Reba Packaging B.V.

Gasthuisstraat 19

5104 HP Dongen

T: +31(0)162-520819

F: +31(0)162-510110

E: info@rebapackaging.nlContactformulier